Esite
Muovilevy tuotteiden hoito-ohje
Galleria

MUOVIOSIEN ALIHANKINTA (SOPIMUSVALMISTUS) JA VALOALÄPÄISEVÄT MUOVIT

Materiaalin valinta, valmistus- ja muottitekniikka ovat aiheita, joiden osaaminen kuuluu muovialan toimittajalle.

Keraplast on valoa läpäisevien muovien ammattilainen. Erityisosaaminen kohdistuu akryylin ja polykarbonaatin muovaamiseen ja työstöön. Isojen, säänkestävien kappaleiden valmistuksessa olemme parhaimmillamme.

Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat valaisinkuvut, valokilvet ja veneiden tuulilasit, myymälä- ja julkiskalusteet. Erilaiset kupolit – läpinäkyvät ja värilliset – ovat Keraplastin osaamisen ydintä. Meillä on hyvät yhteydet alalla tehtävään tuotekehitykseen ja tutkimukseen. Olemme mukana mm. monissa sisustus- ja muotoiluoppilaitosten projekteissa. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä nykytekniikan hyödyntämistä ja valmistustekniikoiden vankkaa osaamista.

3D-suunnitteluohjelmiston avulla hallitsemme asiakkaan tuotemaailmasta nousevia yhteensopivuuksia ja laatuodotuksia. Tämä yhdistettynä nykyaikaiseen CNC-konekantaan sekä yli 30 vuoden kokemukseen antavat asiakkaan kannalta hyvän lopputuloksen – taloudellisen ja toimivan muoviosan.


PMMA akryyli
PC- polykarbonaatti


Rakennus-, vene- ja ajoneuvolasitukset

Akryyli- ja PC-muovit ovat ratkaisu ikkunoihin ja suojiin, joissa lasi ei kestä. Niitä voi taivuttaa kylmänä ja lämmitettynä kaareviksi tai kantatuiksi kappaleiksi.

MUOVITILAUSTUOTTEET MYYNTI
Jukka Koljonen
Tekninen myyjä
03 544 3155
jukka.koljonen(at)keragroup.fi
MUOVITILAUSTUOTTEET TUOTANTO JA MYYNTI
Lauri Halme
Tuotepäällikkö
03 544 3153
lauri.halme(at)keragroup.fi
MUOVITILAUSTUOTTEET JA VALAISIMET
Päivi Könönen
IT-päällikkö, myyntisihteeri
03 544 3131
paivi.kononen(at)keragroup.fi