Lehdistötiedote 27.1.2014
Keraplast
Kera Group Oy

Uusi puoliseinäikkuna maatalousrakennuksiin

Kera Group Oy:öön kuuluva Keraplast esittelee perjantaina 31.1.2014 alkavilla Sarka-messuilla Seinäjoella uuden alaslaskettavan puoliseinäikkunan.

Uutuus tuo lisää valoa ja turvaa

Päivänvalo ja sen antama vuorokausirytmi ovat tärkeitä maatalousrakennuksissa. Valoisa puoliseinäikkuna on osa painovoimaista, harjalta tuuletettavaa ilmanvaihtoa. Uusi korvausilmaa varten alaslaskettava puoliseinäikkuna varustetaan yksinkertaisimmillaan käsiveivi-mekanismilla. Mekaanisen veivin vaihtoehtona on sähköinen avaaja jolloin ikkuna voidaan varustaa myös automaattisella säädöllä.

PC-monikerroslevystä valmistetut katto- ja seinäikkunat ovat eläinsuojissa turvallisia, koska ne eivät rikkoudu sirpaleiksi. Valoa läpäisevää PC-kerroslevyä kutsutaan myös kanaali- tai kerroslevyksi. Se on kevyt, jäykkä ja lämpöä pitävä ikkunamateriaali. Alumiiniset kiinnityslistat ja ruostumattomat kiinnityslaipparuuvit antavat rakenteelle viimeistellyn ulkonäön.

Keraplastin valikoimaan kuuluvat myös tuulettavat harjaikkunat sekä vaihtoehtona ilmanvaihtohormit ja niiden kanssa käytettävät kiinteät harjaikkunat.

Sarka-messuilla ensiesittelyssä

Uutuus on esillä ensimmäistä kertaa Sarka-messuilla Keraplastin osastolla A34 Seinäjoella 31.1.-1.2.2014. http://www.pytinki.fi/sarka.html

Lisätiedot:

VALOKATTEET
Jari Leppänen
Tuotepäällikkö
Maatila- ja tuotantorakentaminen

03 544 3134
jari.leppanen(at)keragroup.fi