Tervetuloa Raksaan 7.-9.3.14

Pihat ja puutarhat ovat kesäajan leppoisia oleskelutiloja. Katoksilla, terasseilla ja liukulaseilla kesää voi pidentää sekä keväästä ja syksystä. Viileys ja sateet pysyvät sopivasti ulkona. Keraplast on mukana Lahdessa Raksa-messuilla 7.-9.3.2014 osastolla C5a. Tervetuloa tutustumaan kevään uutuuksiin!

Designterassi kesäpihaan

Pientalojen yhteyteen rakennettava Tarus-terassi luo perheelle mahdollisuuden nauttia monista kesän tapahtumista ja harrastuksista yhdessä. Selkeä ja moderni Tarus sopii erityylisiin rakennuksiin ja pihaympäristöihin. Puusäleikkö siivilöi auringonvaloa ja antaa terassille aivan erityisen ilmeen. Valmisterassiratkaisuna haaveen voi toteuttaa vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Liukulasit avoterassin suojaksi

Avoterassit on mahdollista lasittaa liukulaseilla. Keraplastin Tarus-liukulasit voi asentaa puu-, betoni- tai teräsrakenteisiin. Liukulaseja täydentää samaan sarjaan kuuluva kiinteä lasitus. Lasi on kirkasta karkaistua turvalasia. Liukulasit valmistetaan ensisijaisesti mittatilaustyönä, vakiomittaisia on myös saatavissa nopealla toimitusajalla. Liukulasit soveltuvat myös tee-itse -rakentajien asennettaviksi.

Uutuusvalokate PC-Sun

Nyt myös trapetsiprofiilina iskunkestävä ja lasinkirkas PC-katelevy. Valokatteella rakennat keveitä katoksia huvimajoihin, terasseihin ja pihakatoksiin. Valoa läpäisevinä rakenteet sopeutuvat pihapiiriin ja talon yhteyteen luontevasti.

Kutsu Raksa messuille

Tervetuloa!


Juha Nieminen
Johtaja
03 544 3122
juha.nieminen(at)keragroup.fi
VALOKATTEET
Silja Lahti
Myyntipäällikkö
Jälleenmyynti rautakaupat ja muut sopimusasiakkaat

03 544 3127
silja.lahti(at)keragroup.fi